Daan

 

 

 

 

 

 

Daan is onze 2e reu, die geboren is op 16 januari 2010 bij Henk en Roelie van Breugel (The Bubbles Farm).

Ik heb de geboorte van Daan vanaf het eerste moment mogen meemaken, want ik kreeg op 16 januari 2010 een sms-je van Roelie dat de bevalling begonnen was en dat ik richting Kampen mocht komen om het allemaal te kunnen volgen.
Deze wens had ik bij een van de vele gesprekken met hun aangegeven, maar had nooit verwacht dat die wens ook zou uitkomen! Het was een prachtige ervaring die ik heel mijn leven niet meer zal vergeten.

Heel de puppy periode heb ik van dichtbij mee mogen maken, van geboorte tot de eerste inenting, van eerste keer gepureerde brokjes tot chippen!
Na 6 weken mochten wij de keus maken welk reutje wij wilde, en hebben wij gekozen voor het reutje zonder bandje
Vanaf het eerste moment trok hij onze aandacht met zijn heerlijke rimpelkoppie en in de loop van de weken met zijn droopy-ogen en heerlijke relaxte karakter.

Daan was vanaf het eerste moment thuis een voorbeeldige pup, en pikte heel snel de dingen op die wij graag zien bij een hond.
Helaas ging Daan manken toen hij 5 maanden oud was, en na een bezoek aan de orthopeed kwam de diagnose eruit : Verdenking LPC.
Daan is geopereerd aan beide voorpoten toen hij 7 maanden oud was, en heeft een lange revalidatie achter de rug.
Ondanks dat het voor ons allemaal een zware tijd is geweest is Daan altijd vrolijk, en heeft zich prima gedragen tijdens de operatie, maar ook tijdens de revalidatie.
Meer over deze aandoening/revalidatie kunnen jullie lezen bij het tabblad “LPC, en dan ?”

Inmiddels is Daan volledig hersteld en kan Daan weer op en top Labrador zijn !
Binnen is het heerlijke knuffelhond, en buiten een vriendelijke reu die met alle honden goed overweg kan.
Door zijn enorm stabiele karakter heb ik Daan al een aantal keren kunnen gebruiken bij honden van mijn uitlaatservice. Daan is een echte hulphond geweest voor honden die agressie vertonen en/of bang voor andere honden zijn.
Daan is een echte topper in alle opzichten.

Fotogalerij :

Reacties zijn gesloten.